Laat anderen weten wat jullie van ons vinden ! Plaats hieronder jullie review/reactie.
* Verplicht veld.

.

Usb stick en het trouwalbum hebben we binnen gekregen. Echt geweldig
mooie foto’s en een heel gaaf trouwalbum! 100% tevreden over het
resultaat!! Samenwerking was top!  Zowel tijdens de voorbereidingen, de
dag zelf en de afwikkeling na de trouwdag.
PJ & Cyrielle


Lieve Jan en Tamara,
Wat hebben jullie onze dag mooi weer gegeven en wat hebben wij het gezellig met jullie gehad! Jullie liefde voor fotografie zie je terug in de foto’s. Het werken met twee fotografen geeft echt hele mooie, unieke en bijzondere foto’s.
Liefs van ons,
Wesley en Jolanda


We vonden de samenwerking met jullie heel fijn. Ondanks het feit dat Jan op het laatste moment niet mee kon gaan, werd de oplossing gevonden in de vorm van fotograaf Tiety.
Tijdens de dag was het contact met Tamara en Tiety prettig, ontspannen en vriendelijk. We vinden dat de foto’s mooi zijn geworden en een goed beeld geven van de dag. Het weer was dramatisch maar bijvoorbeeld de foto’s op de steiger met dreigende wolken zijn heel mooi.
Hoe het fotomateriaal aangeleverd wordt, per mail en per (houten) stick is echt handig en professioneel.
Pieter en ik zijn tevreden en zouden jullie voor andere opdrachten weer inschakelen of jullie aanraden aan bekenden.
Groeten, Pieter en Annet


Top top top! Wat een ontzettend aardige mensen! Die ook nog eens super mooie foto’s hebben gemaakt. De foto’s waren voor mij 1 van de belangrijkste dingen op de bruiloft. Tamara en tiety hebben dit meer dan goed gedaan.
De foto’s zijn ontzettend gaaf! Ik ben er ontzettend blij mee!!!
Nick en Lysanne


De USB stick is binnen! wat een prachtige foto’s zijn het allemaal geworden, super bedankt! De USB stick zelf is alleen al leuk! Wij zijn echt heel erg tevreden met het resultaat.
Roy en Sygrit


Bedankt voor de mooie foto’s en goede service! Wij hebben een top dag gehad en zijn ontzettend blij dat we er een blijvende herinnering door middel van de foto’s aan hebben.
Paul en Sandra


Fijn stel om mee samen te werken, voor veel in en enthousiast. Ook achteraf vriendelijk en hulpvaardig, geven echt aandacht aan hun klanten. Zeer zeker aan te raden !
Joke


Congratulations! We’re writing to you to offer you an invitation to join Best of Wedding Photography. As you know, BOWP is an invitation-only membership group for top wedding photographers with very high standards for membership. We spent time looking over your site and we love your sense of style and your sense of fun — it infuses every one of your photo stories. We enjoyed all of your wedding imagery — awesome.  Overall, we love your bold,fresh, beautiful images that really capture the moments and the honesty of the events you document. You’re just the kind of photographer we’d love to see in the group, and we would be honored to count you among our members.
BOWP Team


Twee fotografen, best wel eng, lopen ze niet in de weg enzo. Helemaal niet! We hebben jullie tijdens de ceremonie niet eens gezien. We zijn blij dat we toch voor twee fotografen zijn gegaan en wat een mooie foto’s !
Coen en Esther


Ondanks het slechte weer toch prachtige foto’s van onze grote dag ! We zijn erg tevreden.
Patrick en Evelien


Normaal houden wij niet op een plaatje. Maar door de fotografen van Doubleviews hebben wij een prachtige fotoreportage van onze huwelijksdag. Super mooie herinnering voor later.
We zullen Doubleviews dan ook aanbevelen voor ieder aankomend bruidspaar.
Yvonne & Hans Peter Lelystad


Super leuke love shoot gehad!!  En echt veel gelachen. De foto’s zijn van top kwaliteit en ben echt blij met de foto’s!
Ezra en Liza – Huizen


We hebben lang getwijfeld of we wel een professionele fotograaf op onze bruiloft wilden, het is toch best wel een uitgave. De fotografen van Doubleviews waren de hele dag aanwezig en toch heb je dat gevoel niet. We zijn achteraf zo blij dat we er toch voor gekozen hebben om een fotograaf in te huren, de foto’s zijn fantastisch, we hebben er geen moment spijt van gehad. Bedankt voor de mooie herinnering !
S & V


Wij raden doubleviews zeker aan!Het fijne aan doubleviews is dat ze met twee fotografen komen. Zo heb je geposeerde foto’s maar ook hele leuke spontane foto’s! Ze zijn overal voor in en er zijn mooie en creatieve foto’s uit de fotoshoot gekomen. Voor de bruiloft hadden wij ook een loveshoot van hun en dit raad ik zeker aan om ook voor de bruiloft te doen, zodat je al een beetje weet hoe ze werken en wat je kunt verwachten. Met 1,5 week hebben wij de foto’s al gekregen, dus de service is ook snel. Tijdens de ceremonie zelf heb ik niet eens gemerkt dat ze foto’s aan het maken waren, wat ik heel fijn vond. En ook daar zijn er mooie foto’s gemaakt.
Wij zijn erg tevreden!
Bart en Laura van Leeuwen – Lelystad


Heel mooie foto’s van onze trouwdag, we zijn er heel erg blij mee. We kunnen het iedereen aanraden !
Groetjes, Bram en Esmee.


Wil je je geen zorgen maken over of de foto’s wel gemaakt worden? Neem dan twee fotografen, we hebben een hele mooi reportage met veel foto’s van momenten die we zelf niet eens hebben gezien.
Enorm blij dat we voor jullie hebben gekozen. We vonden het wel jammer dat we jullie niet langer hebben ingehuurd, de foto’s van het feest zijn duidelijk minder dan die van jullie.
Met dank, Stephan en Willemien


Twee fijne mensen in de omgang, meegaand en flexibel. Topfotografen zijn jullie, we raden jullie bij iedereeen aan !
Heel erg bedankt voor jullie inzet.
Pauline en Fred


Wij zijn 11-12-13 getrouwd en hebben prachtige foto s overhouden aan onze dag en de foto`s zijn ook allemaal erg verschillend. Inmiddels hebben we wat mooie canvasdoeken af laten drukken en zo hebben we dus ook echt elke dag plezier van het prachtige resultaat. Wij hebben ook heel erg veel foto `s die op hetzelfde moment zijn genomen vanaf een andere plek. Beide foto s zijn dan echt prachtig en daardoor zie je echt hoe geweldig leuk het is om 2 fotografen te hebben in plaats van 1. Samen zien ze natuurlijk veel meer dan 1 fotograaf alleen. Ik ben de fotografen van Doubleviews nog steeds dankbaar voor het prachtige resultaat en zou ze daarom echt aan willen raden.
Je kunt je trouwfoto s maar 1x laten maken en dat moet je goed doen!!
Ronald en Joyce Scheffer – Barneveld


Wij vonden dat onze trouwdag goed vastgelegd moest worden. Vooraf zijn beide fotografen bij ons langs geweest voor een kennismakings gesprek en de dag door te spreken. Nadien nog regelmatig mail contact gehad. Wat er leuk is dat ze met zijn 2en zijn. 2 prettige fotografen in omgang die goed samen werken en prachtige foto’s maken! prijs kwaliteit verhouding is prima!
Kortom wij zijn dik tevreden!

Bart en Dinja Uil – Van der Kroft – Swifterbant


Onze ervaring met Doubleviews was echt fantastisch. Het zijn gezellige mensen en ze hebben beiden een goed oog voor detail. Bovendien is de prijs-kwaliteit verhouding erg goed en vertellen ze het gewoon zoals het is (geen verrassingen achteraf). Onze fotoreportage is geworden wat wij ervan gehoopt hadden en ook onze gasten staan op de foto zoals ze zijn. Ze zijn aanwezig op de mooiste dag van je leven en leggen deze geweldig vast op de gevoelige plaat en toch heb je niet in de gaten dat ze er zijn. Dus zoek je 2 goede fotografen die genieten van wat ze doen, denk dan zeker aan Doubleviews!
Marcel en Ilona – Harderwijk


Wat zijn de foto’s mooi geworden! Ik ben hier echt heel erg blij mee, een prachtige herinnering aan een fantastische dag. Ik heb Monique en Peter ook gesproken, die zijn ook dolgelukkig met het ontzettend mooie resultaat. En dat was het doel natuurlijk!
Coco Weddings and Events


Wij hebben uiteraard een hele mooie dag gehad en door de samenwerking met Doubleviews ook hele mooie herinneringen aan deze dag! We hebben hele leuke foto’s vanuit verschillende perspectieven. Juist door de luxe van 2 fotografen, zijn de foto’s uit verschillende hoeken genomen. Niet alleen recht van de voorkant, maar ook van opzij of juist vanuit de achterkant. Bij 1 fotograaf had je dit niet voor elkaar gekregen, ook omdat je dan bang bent dat je belangrijke momenten mist. Ze hebben de tijd voor ons genomen om onze vele vragen vooraf te beantwoorden, geven advies en ook tijdens de dag zelf zijn ze gekomen met ideeen waar je zelf niet aan hebt gedacht. Tevens hebben wij niet gemerkt dat er 2 fotograven tijdens de dag waren, want daar was ik nogal huiverig voor… Ook de oplevering van de foto’s op cd verpakt in een mooi doosje was ook netjes en snel.
Oftewel Doubleviews is flexibel, betrouwbaar, veelzijdig, verschillende hoeken fotografie en een mooi resultaat voor een goede prijs! Wanneer wij nog een keer zouden trouwen (I wish) zou ik zeker Doubleviews weer inhuren!
Nogmaals bedankt!
Groetjes Lisette en Fabio – Den Haag