Linkbuilding partner zoeken, waar moet je op letten?

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van SEO. Zonder autoriteit op te bouwen zal jouw website minder goed ranken als die van de concurrentie. Echter kost linkbuilding wel enorm veel tijd en moeite. Wanneer je zelf een klein netwerk hebt, dan kost het jezelf ook veel tijd om goede, relevante backlinks te verzamelen. Voor veel bedrijven is het dus handig om een linkbuilding partner te zoeken. Echter moet je bij het zoeken van een parner op verschillende dingen letten. In dit artikel bespreken we wat aandachtspunten.

Kijk in de buurt

Het is niet noodzakelijk, maar een linkbuilding partner in de buurt kan erg handig zijn. Voor linkbuilding Amsterdam, kan je bijvoorbeelde terecht op reputatiefabriek.nl. Het grote voordeel van een partner in de buurt is dat je veel eenvoudiger dingen kan bespreken. Dit kan natuurlijk ook via een videocall, maar we merken dat een gesprek in het echt toch een stuk beter werkt.

Ervaring

Er zijn enorm veel bedrijven die linkbuilding aanbieden. Sommige doen het natuurlijk beter als anderen. Echter zijn er te veel bedrijven die ‘slechte’ backlinks verzamelen voor hun klanten. Het is dus essentieel om te kijken naar ervaringen van anderen met de partner waarmee jij eventueel in zee kan gaan. Zoek online naar reviews en praat met mensen om de beste ervaringen met linkbuilding partners te weten te komen.

Denk logisch na

Bedrijven maken ook reclame. Vaak is deze reclame een stuk mooier als de werkelijkheid. Het is dus belangrijk om altijd goed na te denken. Wanneer iemand je nummer 1 rankings beloofd binnen 3 maanden, dan is dit natuurlijk onzin. Het is onmogelijk om deze beloftes te maken en daarom is het belangrijk om altijd goed na te denken over de geloofwaardigheid van bedrijven.

Scroll naar top